Grand Hotel Amrath
Grand Hotel Amrâth Amsterdam is gevestigd in het monumentale Scheepvaarthuis, gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. Sinds de opening in juni 2007 maakt Grand Hotel Amrâth Amsterdam dankbaar gebruik van de diensten van bloemist ’t Lievertje. Alles wordt door hen uiteraard geheel verzorgd in stijl met het pand; mooie grote klassieke boeketten prijken aan de voet van de monumentale trap. Kleurrijk en stijlvol, de boeketten van bloemist ’t Lievertje zijn de aanvulling in Grand Hotel Amrâth Amsterdam.
Wanneer het gaat om speciale evenementen of thema’s; ook hier vindt de intensieve samenwerking zijn basis. De medewerkers van bloemist ’t Lievertje staan altijd klaar met nieuwe ideeën en zien ook graag de uitwerking van deze ideeën tot leven komen in Grand Hotel Amrâth Amsterdam.
Bloemist ’t Lievertje en Grand Hotel Amrâth Amsterdam, een vruchtbare samenwerking welke een lang leven is toevertrouwd.
Marcel R. Bosman, General Manager, Grand Hotel Amrâth Amsterdam
UVA
Binnen de Universiteit van Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam zijn op meerder plaatsen de bloemarrangementen van
’t Lievertje terug te vinden. In het Maagdenhuis zijn verschillende werkkamers en vergaderruimten voorzien van de kleurrijke boeketten van onze “buren” aan het Spui. Bij bijzondere gebeurtenissen onderstrepen de bloemdecoraties de feestelijkheden in de representatieve ruimten van universiteit en hogeschool. De snijbloemen zijn van hoge kwaliteit. De seizoenen zijn prachtig uit de boeketten af te lezen. Wij geven bij gelegenheid graag een exclusief boeket van ’t Lievertje cadeau!
Paul W. Doop, wnd. voorzitter van de UvA en de HvA
ICS
Klos Morel Vos & Schaap advocaten
Spong Advocaten